choose language:
Srbija
Germany
United Kingom
logo

 

 

 

Sigurnosna vrata

       
Model 2
 

dsd

 

 

Sigurnosna vrata - model 2 za svakog prosečnog kupca predstavljaju odličan odnos između cene i kvaliteta. Krilo vrata je debljine 6,5 cm a vrata su opremljena sa 2 sigurnosne brave. Sigurnosna vrata model 2 možemo vam ponuditi u dimenzijama 900 x 2020 i 1000 x2050 mm. Dimenzije su građevinske tj.mera je za krilo vrata zajedno sa samim štokom. Sigurnosna vrata - model 2 su najprodavaniji model iz naše ponude. Vrata zadovoljavaju gotovo svakog prosečnog kupca koji u njima traži sklad između estetskog izgleda, cene i kvaliteta.

Cena ovoga modela je 219 eura sa PDV-om u dinarskoj protiv vrednosti.

Ugradnja vrata ne ulazi u osnovnu cenu vrata.

 

Tehnički opis:

Štok:
Štok
vrata je napravljen od čeličnog lima debljine 1,5mm koji je plastificiran. Dubina štoka je 10,5cm i na njemu ne postoje takozvane pervajz lajsne tako da vrata mogu da se postavljaju sa spoljne ili unutrašnje strane objekta bez obzira na debljinu samog zida. Štok je u ponudi u beloj i braon boji. Šarke se nalaze sakrivene unutar štoka tako da se ne mogu primetiti kada su vrata u zatvorenom požaju što onemogućava podizanje istih prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, a takođe omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120º. Prag je izrađen od prohroma i isporučuje se u kompletu sa štokom tj. sa vratima u kompletu.

Krilo:
Krilo vrata
je izrađeno od čeličnog lima debljine po 1mm sa obe strane koji je plastificiran. Debljina krila je 6.5cm. Ispunjeno je papirno-stiropornim saćem što i čini izolaciju istih. Krilo je prilagođeno boji štoka što znači da je u beloj i braon boji i to sa dezenom (šara sa kockicama). Špijunka na krilu vrata je širokougaona (takozvano riblje oko) a boja iste je prilagođena prema boji ostale opreme na samim vratima.

Brave:
Ovaj model sigurnosnih vrata poseduje dve brave. Glavna brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 ključeva i vrši zaključavanje u 12 tačaka i to: 3 šipa koji izlaze iz same brave, po dva šipa u gornjem i donjem delu koji izlaze takođe u pravcu same brave i po dva šipa koji izlaze prema gornjem i prema donjem delu štoka. Glavna brava poseduje i dodatnu rezu za zaključavanje kada se nalazite u stanu i nemože se otvoriti sa spoljne strane pomocu ključa. Dodatna (tj.gornja brava) poseduje cilindar sa kodiranim ključem koji se koristi sa spoljne strane vrata i sa leptirom koji se koristi sa unutrašnje strane. Koristi se najčešće za kratke izlaske iz objekta ili dok ste unutar istog. Ova brava je vrlo funkcionalna i pruža korisniku dodatan konfor i zaštitu u još 4 tačke zaključavanja. Kvake i štitnici su izrađeni u hrom (srebrnoj) boji.
Ovaj model Vam preporučujemo za vaš objekat iz razloga što poseduje
odličan odnos između cene i kvaliteta istih.

Za više informacija u vezi sigurnosnih vrata pozovite 065/600-77-33

Pogledajte još slika:

 

 

sigurnosna vrata

 

dsas

 

sda

 

sd

 
       
ALMARK D.O.O.; Miodraga Stanojlovića 18, 35227 Krušar, Srbija; Tel/Fax: +381 35 8 430 128; +381 64 641 01 85;

Prijatelji sajta: